Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.
Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Räätälöi oma tuotteesi...

Voit itse räätälöidä pienelle piirille, omalle kurssillesi, ystävillesi tai läheisillesi oman RUK-logolla ja/tai sitä tukevalla tekstillä minkä tahansa tuotteen. Tuote voi olla olla snapsilasi, pyyhe, kaulaliina, lakritsilaatikko tai mikä tahansa muu sopiva artikkeli. Teksti voi sisältää RUK-aiheen ohella muutakin itse pääasiaa sivuavaa tai tukevaa informaatiota - tyylikkyyttä unohtamatta.


Lähetä kysely ja yhteystietosi osoitteeseen ruk-kauppa@kannike.fi tai täytä tietosi tämän sivun alaosassa olevan linkin "Ota yhteyttä" kautta, niin teemme sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä...  • Tuotenumero: omatuote
  • Saatavuus: Varastossa
  • 0.00€
  • Veroton: 0.00€
RUK-kaupasta voit ostaa itsellesi oman tai kavereidesi kurssikirjan - lahjaksi tai muuten vaan miele..
40.00€
Veroton hinta: 40.00€
RUK 100 -juhlakirja. Laadukas ja näyttävä kirja, josta on iloa jokaiselle sukupolvelle. Kirjassa on ..
67.00€
Veroton hinta: 67.00€
Tue RUK-museon ylläpitoa ja kehittämistä - hanki itsellesi ja kavereillesi RUK-pinssi rintapielen ko..
10.00€
Veroton hinta: 10.00€
Laadukas lippalakki, jonka etuosaan on kirjattu juhlavuodesta muistuttava RUK 100 -brodeeraus ja taa..
40.00€
Veroton hinta: 40.00€

RUK-kaupan tuotteet

Tue perinteitä ja nykypäivää juhlavuoden ja tulevaisuuden hengessä

Kannikkeen RUK-kaupan välittämä tuotevalikoima on laadultaan korkeatasoista ja ilmentää erinomaisesti koulun käyneiden nuorten ja myös kokeneiden miesten ja naisten yhteenkuuluvuutta sekä maanpuolustushenkeä. Hankkimalla itsellesi, läheisillesi tai ystävillesi jonkun tuotteen, tuet samalla asevelvollisten -  RUK:n menneiden, nykyisten ja tulevien kurssien arkipäivää sekä RUK-museon kautta perinteiden ylläpitoa ja kehittämistä. Asusteita, muistoesineitä, juhlakirjoja ja kurssikirjoja voit ostaa suoraan myös RUK-museolta.

RUK 100 -juhlapuukot viimeistelyvaiheessa - kaksi ensimmäistä myynnissä 12.6.2021 alkaen...

RUK 100 -juhlapuukon kolme upeata protoversiota ovat viimeistelyvaiheessa Kauhavalla. Iisakki Järvenpää Osakeyhtiön huikealla ammattitaidolla valmistamissa puukoissa palaamme Reserviupseerikoulun historian alkuvuosiin sekä suomalaiseen 1900-luvun alun maineikkaaseen muotoiluun.

Tulossa on siis ainutlaatuinen, kiinnostava, ylen näyttävä ja kaikin puolin arvokas kokonaisuus, josta kaksi ensimmäistä puukkoa "Heikki" ja "Viljo" tulevat myyntiin RUK-kauppaan RUK:n 100-/101-vuotisjuhlapäivänä 12.6.2021 klo 12.00. Kesän 2021 aikana puukkojen toimitusaika tulee olemaan pitkä johtuen mm. suuresta käsin  tehtävän työn ja yksityiskohtien määrästä. Kolmatta eli hopeoitua "Tuomasta" joudumme odottamaan alkusyksyyn...

+++

Valitse tuotteet verkkokaupasta

Osta tuotteet kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki esillä olevat tuotteet on tilattavissa verkkokaupasta

Maksa verkkopankissa

Kaupassa on saatavilla kaikki yleisimmät maksutavat