Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.
Uusi

"100 vuotta Haminaa kuvina"

Ainutlaatuinen, laadukas kuvateos ainutlaatuisin kuvin ja kuvatekstein suomeksi sekä englanniksi. Kirja avaa laajalla kirjolla kaupunkia sen nykyisille ja entisille asukkaille sekä vierailijoille. Teos linkittyy vahvasti myös RUK:n satavuotiseen historiaan.

Kirja sopii lahjaksi niin siviilille kuin sotilaallekin. Samalla tuet RUK-museon ohella myös paikallista hyväntekeväisyyttä. Kiitos siitä jo etukäteen...

• Tuotenumero: 100vuottahaminaakuvin
  • Saatavuus: Varastossa
  • 25.00€
  • Veroton: 25.00€
RUK 100 -juhlakirja Varastossa
RUK 100 -juhlakirja. Laadukas ja näyttävä kirja, josta on iloa jokaiselle sukupolvelle. Kirjassa on ..
49.00€
Veroton hinta: 49.00€
Laadukas lippalakki, jonka etuosaan on kirjattu juhlavuoden RUK 100 -logo ja taakse yksilöity, ainut..
40.00€
Veroton hinta: 40.00€
RUK-kurssikirjat Mursu-kurssista numero 150 alkaen nykypäivään... Uusi
RUK-kaupasta voit ostaa itsellesi oman tai kavereidesi kurssikirjan - lahjaksi tai muuten vaan miele..
35.00€
Veroton hinta: 35.00€
Laadukas ja oikeanvärinen juhlavuoden lippalakki, jonka etuosaan on kirjattu kultainen RUK Since 192..
20.00€
Veroton hinta: 20.00€

RUK-kaupan tuotteet - tue perinteitä ja nykypäivää juhlavuoden hengessä

Kannikkeen RUK-kaupan välittämä tuotevalikoima on laadultaan korkeatasoista ja ilmentää erinomaisesti koulun käyneiden nuorten ja myös kokeneiden miesten ja naisten yhteenkuuluvuutta sekä maanpuolustushenkeä. Hankkimalla itsellesi, läheisillesi tai ystävillesi jonkun tuotteen, tuet samalla RUK:n menneiden, nykyisten ja tulevien kurssien arkipäivää sekä RUK-museon kautta perinteiden ylläpitoa ja kehittämistä. Asusteita, muistoesineitä, juhlakirjoja ja kurssikirjoja voit ostaa suoraan myös RUK-museolta.

Valitse tuotteet verkkokaupasta

Osta tuotteet kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki esillä olevat tuotteet on tilattavissa verkkokaupasta

Maksa verkkopankissa

Kaupassa on saatavilla kaikki yleisimmät maksutavat