Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.
Uusi

"100 vuotta Haminaa kuvina" - nyt erikoistarjouksena!

Ainutlaatuinen, laadukas kuvateos ainutlaatuisin kuvin ja kuvatekstein suomeksi sekä englanniksi. Kirja avaa laajalla kirjolla kaupunkia sen nykyisille ja entisille asukkaille sekä vierailijoille. Teos linkittyy vahvasti myös RUK:n satavuotiseen historiaan.

Kirja sopii lahjaksi niin siviilille kuin sotilaallekin. Samalla tuet RUK-museon ohella myös paikallista hyväntekeväisyyttä. Kiitos siitä jo etukäteen...

• Tuotenumero: 100vuottahaminaakuvin
  • Saatavuus: Varastossa
  • 15.00€
  • Veroton: 15.00€
RUK-kaupasta voit ostaa itsellesi oman tai kavereidesi kurssikirjan - lahjaksi tai muuten vaan miele..
35.00€
Veroton hinta: 35.00€
Laadukas lippalakki, jonka etuosaan on kirjattu juhlavuodesta muistuttava RUK 100 -brodeeraus ja taa..
40.00€
Veroton hinta: 40.00€
RUK 100 -juhlakirja Varastossa
RUK 100 -juhlakirja. Laadukas ja näyttävä kirja, josta on iloa jokaiselle sukupolvelle. Kirjassa on ..
49.00€
Veroton hinta: 49.00€
Tue RUK-museon ylläpitoa ja kehittämistä - hanki itsellesi ja kavereillesi RUK-pinssi rintapielen ko..
10.00€
Veroton hinta: 10.00€

RUK-kaupan tuotteet - tue perinteitä ja nykypäivää juhlavuoden hengessä

Kannikkeen RUK-kaupan välittämä tuotevalikoima on laadultaan korkeatasoista ja ilmentää erinomaisesti koulun käyneiden nuorten ja myös kokeneiden miesten ja naisten yhteenkuuluvuutta sekä maanpuolustushenkeä. Hankkimalla itsellesi, läheisillesi tai ystävillesi jonkun tuotteen, tuet samalla asevelvollisten -  RUK:n menneiden, nykyisten ja tulevien kurssien arkipäivää sekä RUK-museon kautta perinteiden ylläpitoa ja kehittämistä. Asusteita, muistoesineitä, juhlakirjoja ja kurssikirjoja voit ostaa suoraan myös RUK-museolta.

Valitse tuotteet verkkokaupasta

Osta tuotteet kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki esillä olevat tuotteet on tilattavissa verkkokaupasta

Maksa verkkopankissa

Kaupassa on saatavilla kaikki yleisimmät maksutavat